6 tips om goede trainingen te geven

Trainingen geven is een vak apart. Er komt veel bij kijken; van een ruimte huren voor een training tot de lesstof op de juiste manier overbrengen. Tegenwoordig kunt u niet alleen vertrouwen op uw vakkennis. U moet ervoor zorgen dat de kennis op een manier wordt overgebracht dat de lesstof blijft hangen bij de deelnemers. Om u een eind op weg te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

Wanneer zet u een nood kantoorruimte in?

Je eigen werkplek, kopje koffie, sparren met je collega’s: allemaal zaken die we als heel normaal beschouwen. Maar wat doe je als dit ineens wegvalt? Je wilt in geval van nood snel over een vervangende kantoorruimte beschikken. Hieronder schetsen we een aantal situaties waarbij je een nood kantoorruimte kan inzetten.

Wel of niet uw huurcontract verlengen?

Uw huurcontract loopt ten einde, wat gaat u doen? Gaat u uw huurcontract verlengen? Of gaat u op zoek naar andere kantoorruimte? Er zijn een aantal punten die u moet meenemen in de overweging om een huurcontract te verlengen of juist niet. Hoe ziet de bedrijfsgroei in personeel er de komende jaren uit, wat zijn de verwachtingen? Wat vindt u van de huidige locatie, goed bereikbaar voor het personeel en uw klanten? Hoe zit het met het aantal beschikbare parkeerplekken? En wat doen de kosten wanneer u het huurcontract verlengd?

Uitkomst voor startups: huren van kantoorruimte

Proficiat, u bent uw eigen onderneming begonnen of hebt een baan gekregen bij een jong, nieuw bedrijf. Een jong, snelgroeiend bedrijf definiëren we tegenwoordig als startup. Met net een eigen onderneming kunnen veel ondernemers (nog) niet meteen denken aan het kopen van een eigen kantoorpand. De ideale oplossing is niet zo moeilijk: kantoorruimte huren.

Ontsnap aan de kantoortuin

‘Het leed dat de kantoortuin heet’, die uitspraak bestaat niet voor niets. Werknemers ervaren een gebrek aan privacy, de productiviteit daalt met 86 minuten per dag en het aantal fouten stijgt met 50%. In dit blog vertellen we u meer over de kantoortuin, de onderzoeken en de nadelen van de kantoortuin.

Voordelen FFFLEX-kantoor

Voordelen flexibel kantoorruimte huren tijdens coronacrisis

Welke vergaderfaciliteiten zijn essentieel?

Het nut van tijdelijk kantoorruimte huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte die u kunt huren? In dit blog vertellen wij u wat een tijdelijke kantoorruimte inhoudt, voor wie dit interessant is, redenen waarom u tijdelijk een kantoorruimte zult huren en de voordelen ervan.

Voorkom veelgemaakte fouten bij het huren van werkruimte