Voordelen FFFLEX-kantoor

De flexplek, flexwerkplek, flexibel werken, flexkantoor en flexibel kantoor: het nieuwe werken. We horen dit soort termen steeds vaker. We willen meer vrijheid als het om werken gaat. Zelf bepalen waar we werken, wanneer en met wie: als het werk maar af is. We merken nu, vooral tijdens de coronacrisis, dat mensen naast thuiswerken behoefte hebben aan fysiek samenwerken en een werkplek buitenshuis. Herkent u dit? We vertellen u de voordelen van ons FFFLEX-kantoor.

Wat is een FFFLEX-kantoor?

Een FFFLEX-kantoor is een werk- of vergaderruimte die u huurt in één van de FFFLEX panden. Deze ruimte huurt u alleen wanneer u er gebruik van maakt. Dit kan eenmalig zijn, periodiek of frequent. In ons grote kantoorpand beschikken we over meerdere werk- en kantoorruimtes, vergaderruimtes, gemeenschappelijke ruimtes, relaxruimtes, project spaces, private offices en ruimtes voor workshops en trainingen. Om nog helderder te krijgen wat een FFFLEX-kantoor precies is, sommen we de voordelen voor u op.

1. Flexibel huurcontract

FFFLEX wil dé flexibele schil zijn voor bedrijven die af en toe extra kantoorruimte nodig hebben. Heeft u pieken in uw personeelsbestand, werkt u met projectteams of heeft u tijdelijk een kantoorruimte nodig? U hoeft niet op zoek naar een groter eigen kantoorpand om iedereen tegelijkertijd te huisvesten. Met FFFLEX als uw partner in kantoorruimte kunt u flexibel gebruik maken van de ruimtes bij FFFLEX, alleen op die momenten dat u daar behoefte aan heeft. Dit zorgt ervoor dat u uw vaste huisvestingskosten laag houdt en alleen betaalt wanneer u er gebruik van maakt.

  • flexibel kantoor huren ffflex

2. Alleen huren wanneer het nodig is

U kunt flexibel gebruik maken van de ruimtes wanneer het voor u nodig is. Dit kan eenmalig zijn voor een dagdeel of hele dag, voor als u bijvoorbeeld buiten de deur wilt vergaderen. Alleen huren wanneer het nodig is, betekent ook alleen betalen wanneer het nodig is. Dat is de grote kracht van FFFLEX en het vertrouwen wat wij u geven.

3. Betaalbaar huren

Een betaalbare, tijdelijke kantoor- of vergaderruimte huren is wat u wilt. Wij bieden volledig ingerichte kantoorruimtes aan vanaf € 17,- per persoon per dag. U kunt een werkruimte huren vanaf één week. Een vergaderruimte huurt u al vanaf € 100,- per dagdeel. Beiden zijn inclusief goede koffie, thee, water, snelle WIFI, diverse vergaderfaciliteiten en een heel vriendelijke ontvangst door onze gastvrouw van de receptie.

4. Per direct beschikbaar

Samen kunnen we uw ruimtetekort direct oplossen. Bij ons kunt u eenvoudig en snel een ruimte boeken en ze zijn per direct beschikbaar. Bel vandaag en wie weet bent u morgen al bij FFFLEX aan het werk of aan het vergaderen.

5. Op goed bereikbare locaties

We bieden FFFLEX-kantoren aan in Schiphol-Rijk en Barneveld. Onze locatie in Schiphol-Rijk ligt wel heel centraal. Amsterdam is om de hoek, luchthaven Schiphol op een steenworp afstand en binnen no-time zit u op de snelweg. Daarnaast is deze locatie ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Bent u op zoek naar een tijdelijke werkplek in het midden van Nederland? FFFLEX heeft kantoor- en vergaderruimtes voor u klaar staan in Barneveld. Ideaal wanneer u een workshop wilt organiseren en de deelnemers uit alle hoeken van Nederland moeten komen. Of als u een tijdelijk project heeft, waar op uw eigen kantoor geen ruimte meer voor is. Ook onze locatie in Barneveld is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

6. Kantoorruimtes, vergaderruimtes, project spaces

De beschikbare ruimtes van FFFLEX zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Uiteraard kunt u in de ruimtes werken in een zakelijke omgeving en verhuren we professionele vergaderruimtes. Maar er zijn ook ruimtes beschikbaar die ideaal zijn voor trainingen en (online) examens (inclusief computerapparatuur), workshops en lezingen. Daarnaast kunt u, als u langer wilt blijven, de ruimtes geheel naar wens op maat in (laten) richten.

Benieuwd waar u de ruimtes nog meer voor kunt gebruiken en hoe u dit kunt invullen? Lees ons blog ‘Voor welke gelegenheden zijn FFFLEX-ruimtes ideaal?

7. Goede voorzieningen

U huurt een werk- of vergaderruimte in een goed uitgerust bedrijfspand. Het voordeel hiervan is dat u profiteert van veel goede voorzieningen. Zo kunt u met uw team terecht op een A-locatie die nog aantrekkelijker is door de aanwezigheid van voldoende parkeerplaatsen. De panden zijn voorzien van een bemande receptie, bij binnenkomst wordt u warm ontvangen door onze vriendelijke gastvrouw en u kunt meteen aan de slag. U kunt uzelf, medewerkers en klanten voorzien van onbeperkt heerlijke koffie en thee. Werken doet u met supersnelle WIFI. Werkruimtes zijn, op verzoek, compleet ingericht en voorzien van goede computerapparatuur, bureaus en telefonie. De vergaderruimtes zijn voorzien van uitstekende vergaderfaciliteiten.

8. Werkruimte op maat

Zoals hierboven beschreven voorzien wij uw gehuurde ruimte graag van de nodige faciliteiten. Uw kantoor is volledig ingericht en u kunt direct aan de slag. Neemt u liever uw eigen kantoormeubilair en apparatuur mee? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wilt u de ruimte voor een langere periode huren? Dan kunt u kiezen voor een lege ruimte die u helemaal naar uw eigen smaak en wens kunt inrichten, dit noemen we werkruimte op maat.

Interesse in het huren van een FFFLEX-kantoor?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze ruimtes? Bekijk de beschikbare ruimtes op de website en boek heel makkelijk telefonisch de gewenste ruimte. Liever eerst persoonlijk de ruimtes bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op voor een vrijblijvende rondleiding en ervaar het zelf.