Kantoor- & vergaderruimtes op maat

Wilt u dat uw flexibele kantoor- of vergaderruimte een verlenging wordt van uw eigen locatie. Bent u op zoek naar ruimte om een extra filiaal voor uw organisatie te openen. Of zoekt u een vaste locatie voor uw trainingen? Neem contact met ons op en ervaar wat FFFLEX voor u kan betekenen. Al uw vragen worden met zorg in behandeling genomen en samen kijken we welke wensen we voor u kunnen realiseren. Ons doel is om een prettige werkomgeving te creëren voor u en uw medewerkers.

Bent u van plan om een FFFLEX ruimte voor een langere tijd te huren, dan kunt u de ruimte door ons volledig op maat laten maken. We kunnen de ruimtes vergroten of kleiner maken, maar ook volledig voor u inrichten. Van meubilair tot computerapparatuur, maar ook met planten en accessoires. Wij hebben alles in huis om het naar uw wens aan te passen. Daarnaast zorgen we voor mogelijkheden om het kantoor te voorzien van uw eigen logo. Wilt u liever zelf uw kantoorruimte inrichten? U mag natuurlijk ook uw eigen meubilair en devices meebrengen. Dan zorgen wij voor razendsnel WIFI en lekkere koffie.

Flexibele verhuur op maat

Werkruimte die met u meegroeit

FFFLEX wil dé flexibele schil zijn voor bedrijven die af en toe extra kantoorruimte nodig hebben. Heeft u pieken in uw personeelsbestand, werkt u met projectteams of wilt u tijdelijk een kantoorruimte huren? FFFLEX biedt flexibele kantoorruimtes aan op twee zeer centrale plekken: Schiphol-Rijk en Barneveld.