Werken in het midden van het land, Barneveld

Bent u op zoek naar een tijdelijke werkplek in het midden van Nederland? FFFLEX heeft kantoor– & vergaderruimtes voor u klaar staan in Barneveld. Ideaal wanneer u een workshop wilt organiseren en de deelnemers uit alle hoeken van Nederland moeten komen. Of als u een tijdelijk project heeft, waar op uw eigen kantoor geen ruimte meer voor is.

Onze locatie in Barneveld is voorzien van ruim voldoende parkeerplaatsen en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen door onze vriendelijke gastvrouw en u kunt meteen aan de slag.

Blijft u voor een langere tijd bij FFFlex werken? Vraag dan naar de mogelijkheden van een ruimte op maat. De ruimtes kunnen gemeubileerd worden opgeleverd en ook qua indeling is veel mogelijk.

Barneveld; voor iedereen centraal

Ga voor een tijdelijk kantoor of vergaderruimte naar FFFLEX. Wij helpen u graag én zijn flexibel in ruimte voor een korte of langere tijd. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Wie weet zitten u en uw collega’s morgen al bij FFFLEX in Barneveld.

Neem direct contact op