Voor welke gelegenheden zijn FFFLEX-ruimtes ideaal?

FFFLEX biedt flexibele ruimtes aan in hun panden op Schiphol-Rijk en in Barneveld. Deze ruimtes huurt u voor vergaderingen al vanaf twee personen voor een dagdeel. Uiteraard is het huren van een vergaderruimte voor meer personen of voor een langere periode ook mogelijk. U kunt ook een eigen kantoorruimte huren. Huren is altijd inclusief goede koffie, thee, water, snelle WiFi en een warm ontvangst door onze gastvrouw. Wanneer is huren van een flexibele ruimte voor u van belang? Wij leggen u uit voor welke gelegenheden FFFLEX-ruimtes ideaal zijn.

Werken

Tijdelijk op zoek naar werkruimte? Of u nu met weinig of veel medewerkers komt, met onze kleine en grotere ruimtes zit er altijd een goede werkplek voor u bij. Als u een werkruimte voor een langere periode wilt huren, kunnen wij deze volledig naar uw wensen aanpassen. Dit noemen we een werkplek op maat. Onze werkruimtes zijn standaard al voor u ingericht met meubilair, maar ook het inrichten met computer apparatuur behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het zelf meenemen van meubilair en apparatuur ook mogelijk. Uw medewerkers kunnen onze werkplekken makkelijk bereiken met het openbaar vervoer en met de auto, ook zijn er voldoende parkeerplekken bij het pand.

Trainingen en examens

Onze locaties lenen zich uitstekend voor trainingen of examens. Met voldoende computers in huis, kunnen we de ruimtes inrichten als examenruimtes. Voor dit soort gelegenheden komen mensen vaak uit alle hoeken van het land. Met onze centraal gelegen locaties in Schiphol-Rijk en Barneveld zijn we goed bereikbaar voor uw cursisten.

Workshops en lezingen

Door de flexibel in te richten grote en kleine ruimtes en parkeergelegenheid voor de deur, zijn de ruimtes bij FFFLEX zeer geschikt voor het organiseren van workshops en lezingen. Breakout room nodig, geen probleem. U kunt gebruik maken van meerdere ruimtes tegelijk en van genoeg stoelen en tafels. De presentatie kunt u tonen via de beamer of op het grote TV scherm en uw gasten hebben onbeperkt toegang tot koffie, thee en water. Wilt u versnaperingen of een uitgebreide catering, geen probleem, wij regelen alles voor u. FFFLEX heeft ruimtes op Schiphol-Rijk en in Barneveld. Deze locaties zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

  • Flexibel kantoorruimte huren

Vergaderen

Staat er een vergadering gepland, maar heeft u hier in uw eigen kantoor niet genoeg ruimte voor? Of wilt u een keer buiten de deur vergaderen? Geen punt! U kunt terecht in kleine en grote meeting rooms, deze ruimtes zijn voorzien van alle nodige vergaderfaciliteiten. U kunt al een meeting room huren vanaf twee personen.

Projecten

Steeds meer bedrijven werken met tijdelijke projectteams, wellicht uw bedrijf ook. Wij richten de ruimte speciaal in voor uw projectteam. Op deze manier kunnen ze op een efficiënte en prettige manier samenwerken. Deze ruimtes zijn flexibel te huren en we bieden zowel kleine als grote ruimtes aan. 

Op maat

Bent u van plan om een FFFLEX-ruimte voor een langere periode te huren? Dan kunt u de ruimte ook door ons volledig op maat laten maken. Wilt u het net even anders indelen, wand eruit of wand erin. Van twee kleine ruimtes één grote maken of juist andersom. Wij passen het aan naar uw wensen. Daarnaast richten wij de ruimte op verzoek voor u in. Met meubilair en computerapparatuur, maar ook met planten en accessoires. Wij hebben alles in huis om het naar uw wens aan te passen.

Waarom FFFLEX?

FFFLEX wil dé flexibele schil zijn voor bedrijven die af en toe extra kantoorruimte nodig hebben. Heeft u pieken in uw personeelsbestand, werkt u met projectteams of heeft u tijdelijk een kantoorruimte nodig? U hoeft niet op zoek naar een groot, eigen kantoorpand om iedereen tegelijkertijd te huisvesten. U kunt flexibel gebruik maken van de ruimtes bij FFFLEX, alleen op die momenten dat u daar behoefte aan heeft, zo houdt u uw vaste huisvestingskosten laag.

Neem contact met ons op en ervaar wat FFFLEX voor u kan betekenen. Al uw vragen worden met zorg in behandeling genomen en samen kijken we welke wensen we voor u kunnen realiseren. Ons doel is om een prettige werkomgeving te creëren voor u en uw medewerkers.