Wat brengt een flexplek u?

Het fenomeen flexplek is bij menig Nederlander al bekend. Een flexplek biedt u de mogelijkheid om ergens aan de slag te kunnen, buiten uw kantoor of gebruikelijke werkplek om. Wanneer u wilt werken op een flexplek is aan u, daarom is het zo flexibel. Weet u wat een flexplek u kan bieden?

Goed voor de creativiteit

Een flexplek betekent een nieuwe omgeving, wellicht elke week zelfs met nieuwe mensen om u heen. Voordat u het weet raakt u met ze aan de praat en deelt u verhalen over werk en uw persoonlijke leven. Zij natuurlijk ook andersom. Het kan zo maar zijn dat u uit die interactie nieuwe ideeën en creativiteit haalt. Iets wat misschien minder of helemaal niet was gebeurt als u op uw vertrouwde plekje op kantoor was gebleven.

  • Wat brengt een flexplek

Geniet van de rust

Is uw kantoorplek af en toe rumoerig? Dan kan dit erg vervelend zijn voor uw concentratie en de productiviteit. Bij een flexplek kunt u zelf de rust opzoeken en gaan werken in een ruimte die past bij wat u nodig heeft. Of dat nu een rustige werkruimte is of een werkruimte waar er constant wat gebeurt. Een flexplek biedt u de mogelijkheid om te gaan werken waar u wilt.

Creëer ruimte

Als u aan de slag wilt met een projectgroep is het wel zo fijn dat de gehele groep bij elkaar kan zitten. Soms biedt uw kantoor daar geen mogelijkheid toe en dan is het wel zo fijn als u naar een flexplek kunt uitwijken. Zo kunt u met uw projectgroep, in een ruimte, aan de slag zonder dat u de andere werknemers tot last bent.

Op zoek naar een fijne flexplek? Vraag FFFLEX!

Bent u nog op zoek naar zo’n flexplek? En wilt u zelf bepalen waar u gaat werken? Kom dan eens langs bij FFFLEX. Naast werkruimtes bieden wij ook vergaderruimtes aan, dus ook voor het houden van een presentatie of workshop kunt u bij ons terecht. Neem eens contact met ons op en vraag een rondleiding aan. Wij wijzen u graag de weg!