Altijd in beweging? Huur een flexibele kantoorruimte

Bedrijven zijn continu in beweging. De doorstroom van medewerkers, de groei of krimp van het bedrijf, de wensen van het team voor flexibel werken en zelfs seizoenen hebben invloed. Het vinden van een kantoorruimte die precies aansluit bij de behoeftes van het bedrijf is daarom lastig. Kiest u voor een te grote kantoorlocatie met de daarbij behorende hogere vaste lasten, of gaat u voor een kleinere locatie en de kans dat u af en toe werkruimte te kort komt? Het is een lastige afweging, zeker omdat u zich bij het aanhuren van een pand vaak voor 5 jaar vast legt.

Beweeg mee

Herkent u zich in bovenstaande? U bent niet alleen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor flexibiliteit en gaan op zoek naar een partner in flexibele kantoorruimte. Medewerkers krijgen steeds meer de vrijheid om de eigen werktijden te bepalen en om buiten de eigen kantoorlocatie te werken. Dat kan vanuit huis zijn, maar ook zeker op externe locaties, bijvoorbeeld om met collega’s aan een project kunnen werken.

  • Tijdelijk project kantoorruimte

Flexibel werken

Heeft u af en toe ruimtegebrek op uw eigen kantoor? Ga een samenwerking aan met een aanbieder van flexibele kantoorruimtes. Bij voorkeur één die locaties aanbiedt die gunstig liggen en makkelijk bereikbaar zijn, die inspelen op uw wensen in flexibiliteit én die alle voorzieningen hebben die uw medewerkers nodig hebben om efficiënt aan de slag te kunnen. Uw bedrijf is flexibel, kan snel inspelen op veranderingen in het personeelsbestand en komt medewerkers tegemoet die af en toe op een andere locatie willen werken. Ideaal.

Op zoek naar een fijne flexplek? Vraag FFFLEX!

Bent u helemaal om en op zoek naar een flexibel kantoor? Bij FFFLEX hebben we flexibele werkruimtes en vergaderruimtes. Wilt u uw medewerkers voor een langere tijd bij ons laten werken? Dan kunnen wij de ruimte ook op maat maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!