Waarom flexibel werken in Schiphol-Rijk?

Werken op een vaste locatie blijkt niet langer de norm te zijn maar eerder de uitzondering. Steeds meer mensen gaan ergens anders dan op hun vaste plekje op kantoor werken. Zo zijn flexplekken steeds populairder en ook thuis werken is een favoriet onder vele.

Flexwerken slecht voor communicatie?

Veel ondernemers denken dat flexwerken slecht is voor de interne communicatie. Zo zouden werknemers elkaar onderling niet meer kunnen vinden, is face-to-face contact steeds schaarser en zouden ze niet meer weten wat er speelt binnen het bedrijf. Dit zou allemaal ten nadele komen van de interne communicatie. Hoe kunnen werkgevers werknemers tegemoet komen qua flexwerken maar deze risico’s beperken?

  • Flexibel werken Schiphol-Rijk

Co-working spaces voor iedereen

Co-working spaces zijn flexplekken voor meerdere werknemers van hetzelfde bedrijf. Een bedrijf kan zo werknemers een flexplek aanbieden, waardoor ze even weg zijn van de vaste plek maar waar ze toch nog samen kunnen werken als dat gewenst is. Het is ook ideaal voor bedrijven die veel te maken hebben met projecten. Zo kunnen projecten zich terugtrekken van de rest, zich volledig daar op richten maar toch nog op een prettige manier samenwerken.

Op zoek naar een fijne flexplek? Vraag FFFLEX!

Bent u op zoek naar zulke werkplekken (eventueel op maat) voor een korte of langere periode? Onze flexplekken in Schiphol-Rijk zijn ideaal bereikbaar vanuit de randstad en de luchthaven. Daarnaast hebben ze ook een eigen parkeergelegenheid voor uw werknemers. Heeft u nog vragen over onze flexplekken en de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en onze mogelijkheden.