Slimme kantoorruimte ideaal voor tijdelijke huur

Het begrip ‘slimme kantoorruimte’ zit in hem veel dingen. Een slimme werkplek is vooral efficiënt. Denk bijvoorbeeld aan een moderne inrichting waar werknemers inspiratie van krijgen, voldoende parkeerplaatsen voor de deur en flexibele huurcontracten. Een slimme kantoorruimte is ideaal voor tijdelijke huur, maar biedt ook uitkomst als u voor een langere periode een kantoorruimte wilt huren.

Wat is een slimme kantoorruimte?

Een slimme kantoorruimte biedt veel efficiënte mogelijkheden. Denk aan regels en contracten, interne faciliteiten en voorzieningen buiten de deur. Een werkplek waar u in principe alleen uzelf mee naar toe hoeft te nemen, de rest is daar voor u geregeld. Een compleet ingerichte werkplek met de nodige apparatuur; dat is een slimme werkplek. En niet alleen om te werken, maar een slimme kantoorruimte biedt ook de mogelijkheid om te vergaderen, met een projectteam te werken of een workshop te geven. Om op kantoor snel te kunnen schakelen en alles op rolletjes te laten lopen, zijn er allerlei slimme ‘hulpmiddelen’ beschikbaar.

Voorwaarden slimme kantoorruimte

U heeft niet zomaar een kantoorruimte slim ingericht. Aan een slim kantoor zitten een aantal voorwaarden. We zetten de belangrijkste voor u op een rijtje.

  • Kantoorruimte bevindt zich op een goed bereikbare locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoor is voor iedereen makkelijk te bereiken.
  • Flexibele en tijdelijke huurcontracten waarbij u alleen betaalt wanneer u de kantoorruimte nodig hebt en dus geen duur jaarcontract, wel zo handig!
  • Volledig voor u ingericht. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw eigen meubilair mee te nemen, maar dit is niet verplicht. Een werkplek die al is ingericht nog voordat u er zit.
  • Moderne inrichting waar mensen inspiratie van krijgen in plaats van hoofdpijn (muf kantoor).
  • Kantoorruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. Denk aan huren inclusief supersnelle WIFI, onbeperkt koffie en thee, een bemande receptie voor klanten, vergaderfaciliteiten en nog meer zelfvoorziening mogelijkheden.
  • Genoeg parkeervoorzieningen voor de deur, zodat werknemers niet gestrest aankomen op kantoor omdat ze eerst nog tien minuten naar een vrije parkeerplek moeten zoeken.
  • Slimme kantoorruimte ideaal voor tijdelijke huur

De toekomst in met een slimme kantoorruimte

De slimme kantoorruimte is helemaal iets van nu. De digital natives, de professionals, zijn overal en altijd met iedereen en alles verbonden. En dat mag op het werk niet anders zijn. Op kantoor werken zij het liefst met hun eigen, favoriete apparatuur zoals een laptop, tablet of smartphone. Vanaf elk willekeurig device hebben zij toegang nodig tot alle applicaties, data en persoonlijke gegevens om hun werk goed te kunnen doen.

Een slimme kantoorruimte geeft ook de vrijheid waar veel mensen naar verlangen. Niet thuiswerken, niet standaard op kantoor, maar wel in een zakelijke omgeving. Even iets nieuws. Een plek waar alles voor u is geregeld. Waar u niet vast zit aan strenge, dure huurcontracten, maar waar u flexibel huurt. De wereld van vandaag kan er heel anders uitzien dan die van morgen, laat staan volgende maand. Een plek waar u zich tussen andere ondernemers bevindt, een plek die u inspireert en motiveert hard te werken.

Een grote bijdrage aan werknemersgeluk

Wanneer levert uw bedrijf het beste resultaat? Als de mensen die bijdragen aan het resultaat happy zijn met hun werk. Als werknemers blij worden van hun werk, werken ze met volle passie en gaan ze door tot het beste resultaat is bereikt. Het werknemersgeluk zit hem niet alleen in de werkzaamheden, maar ook in de omgang met collega’s en zeker ook de werkplek. Dag in, dag uit, 40 uur per week in hetzelfde kantoorgebouw kan de inspiratie en motivatie juist tegengaan. Kies voor een slimme, moderne kantoorruimte voor een paar dagen per week. Het zal uw medewerkers goed doen!

Een externe, slimme kantoorruimte huren

Bent u ZZP-er of heeft u werknemers in dienst en lijkt een (tijdelijke) slimme kantoorruimte iets voor u? Wij van FFFLEX zijn de flexibele schil in het verhuren van slimme kantoorruimtes. Tijdelijk of voor een langere periode, alleen huren wanneer u daar behoefte aan heeft, grote of kleine ruimtes, van werkplekken tot vergaderruimtes en project ruimtes. FFFLEX biedt het aan. Onze kantoorruimtes vindt u op goed bereikbare plekken in Schiphol-Rijk en Barneveld. Heeft u vragen of interesse? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!