Wat is kantoorruimte op maat?

Bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte kiezen vaak voor huur. Flexibiliteit is dan de drijfveer om kantoorruimte te huren in plaats van te kiezen voor koop. Kantoorruimtes kunnen meestal gehuurd worden voor drie tot vijf jaar en worden doorgaans alleen gestoffeerd (kaal) aangeboden. De inrichting verzorgt u dan als bedrijf zelf. Een prima investering als u de ruimte voor jaren huurt. Maar wilt u als ondernemer nog flexibeler zijn en direct kunnen inspelen op groei en krimp van uw bedrijf, dan kunt u ook kiezen voor flexibele ‘kantoorruimte op maat’. De ruimte wordt compleet voor u ingericht met onze apparatuur en meubilair. Ideaal als u flexibele kantoorruimte wilt huren en niet wilt investeren in de inrichting.

Kantoorruimte op maat

Een kantoorruimte op maat is ideaal voor bedrijven die niet direct voor vijf jaar een kantoorruimte willen huren en die niet willen investeren in apparatuur of meubilair. Het is ook ideaal voor bedrijven die (tijdelijk) een extra filiaal willen openen op een strategische locatie.

Als u kiest voor een kantoor op maat kunt u de ruimte volledig door ons op maat laten maken. Met uw wensen in gedachten richten we het kantoor voor u in. De ruimtes kunnen vergroot of verkleind worden en we zorgen voor meubilair en computerapparatuur. Ziet u de ruimte liever helemaal af, dan zorgen we ook voor accessoires en planten. En wat dacht u van uw eigen logo in het kantoor?

Bent u op zoek naar flexibele kantoorruimte, maar heeft u zelf genoeg apparatuur en meubilair op voorraad? Uiteraard kunnen wij ook leeg, gestoffeerde ruimtes opleveren die u zelf kunt inrichten. Dan zorgen wij voor razendsnelle WIFI en onbeperkt lekkere koffie.

 • kantoorruimte op maat huren

Werkruimte op maat

De meeste kantoorruimtes op maat worden in onze kantoren gebruikt als werkruimte. Een kleine werkruimte is geschikt voor maximaal vier personen. We bieden deze ruimtes geheel naar eigen smaak aan, al vanaf € 17,- per persoon per werkplek per dag. Werkruimte op maat vindt u op de locaties Schiphol-Rijk, op steenworp afstand van de luchthaven Schiphol en dichtbij Amsterdam en Barneveld in het midden van het land. Een werkruimte huren is ideaal voor projectteams, maar ook voor grote groepen.

Vergaderruimte op maat

Daarnaast worden vergaderruimtes op maat ook veel gehuurd. Vergaderen is mogelijk voor zeer kleine groepen – al vanaf twee personen – tot grote groepen. Vergaderruimtes huurt u vanaf € 100,- per dagdeel. De meeting rooms zijn flexibel in te richten, indien gewenst geheel naar eigen smaak. Vergaderfaciliteiten hoeft u zelf niet mee te nemen, daar zijn de vergaderruimtes al van voorzien. De vergaderlocaties in Schiphol-Rijk en Barneveld zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over een ruime hoeveelheid parkeerplekken.

Centraal gelegen kantoorruimtes op maat

Schiphol-Rijk: modern ingerichte locatie, met grote en kleine werk- en vergaderruimtes. Op steenworp afstand van de luchthaven. Ideaal voor vergaderingen in de regio Amsterdam waarbij zowel internationale als lokale deelnemers eenvoudig en efficiënt gebruik kunnen maken van de vergaderlocatie.

Barneveld: het kantoorpand in Barneveld ligt zeer centraal in het midden van het land. Ideaal als u deelnemers uit verschillende delen van het land bij elkaar wilt brengen. Barneveld is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Voordelen kantoorruimte op maat

Het huren van kantoorruimte op maat heeft veel voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we voor u op een rij.

 • Geheel naar uw eigen wens door ons in te richten.
 • Eigen meubilair en apparatuur meenemen is ook mogelijk.
 • Uw eigen kantoorruimte, compleet met logo.
 • Een verlenging van uw eigen kantoorruimte.
 • Op centraal gelegen locaties in Schiphol-Rijk en Barneveld.
 • Parkeren voor de deur.
 • Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Grote en kleine kantoorruimtes.
 • Indien gewenst kunnen wij voor u de ICT voorzieningen regelen.
 • Flexibele huurcontracten.
 • Geweldige service.
 • Bemande receptie om u en uw gasten/klanten te ontvangen.
 • Inclusief gratis koffie, thee en supersnelle WIFI.

Flexibel huurcontract

Of u nu ZZP’er bent, directeur van een MKB-bedrijf, oprichter van een start-up of eigenaar van een multinational: een flexibel huurcontract is altijd een aantrekkelijke voorwaarde. Het is mogelijk dat u niet altijd een kantoorruimte nodig heeft, maar alleen tijdens bepaalde periodes in het jaar. Bijvoorbeeld omdat u pieken in uw personeelsbestand heeft of u werkt met projectteams en heeft daarom tijdelijk extra kantoorruimte nodig.

FFFLEX wil dé flexibele schil zijn voor bedrijven die af en toe extra kantoorruimte nodig hebben. U hoeft niet op zoek naar een groter, eigen kantoorpand om iedereen tegelijkertijd te huisvesten. U kunt flexibel gebruik maken van de ruimtes bij FFFLEX, alleen op die momenten dat u daar behoefte aan heeft, zo houdt u uw vaste huisvestingskosten laag.

Bent u op zoek naar kantoorruimte op maat?

Lijkt een kantoorruimte op maat huren u wat? Neem contact met ons op en ervaar wat FFFLEX voor u kan betekenen. Al uw vragen worden met zorg in behandeling genomen en samen kijken we welke wensen we voor u kunnen realiseren. Ons doel is om een prettige werkomgeving te creëren voor u en uw medewerkers. Wij hebben alles in huis om het naar uw wens aan te passen en in te richten. Komt u liever eerst even kijken? Wij voorzien u graag van een vrijblijvende rondleiding door een van onze kantoorpanden.