Voordelen van een flexibele vergaderruimte huren

Bent u ondernemer en beschikt u niet over (voldoende) eigen, professionele vergaderruimte? Heeft u er al eens over nagedacht om een vergaderruimte te huren? Wij geven u de flexibele voordelen van het huren van een externe vergaderruimte.

1. Kostenbesparend

Ondernemingen met een eigen pand, kleine ondernemers en ZZP’ers beschikken niet altijd over (voldoende) eigen vergaderruimte. Een vergaderruimte in het kantoorpand neemt extra ruimte in beslag en meer ruimte betekent meestal hogere kosten. Helemaal wanneer de vergaderruimtes niet frequent gebruikt worden, zoals tijdens de coronacrisis. Het extern huren van een flexibele vergaderruimte kan u dan ook kosten besparen. Geen meerjarige contracten, maar (last minute) huren wanneer daar behoefte aan is, voor een aantal uur, een aantal dagen of weken. 

2. Locaties naar keuze

Door extern een vergaderruimte te huren, bepaalt u zelf waar u deze vergaderruimte huurt. U kunt een locatie kiezen met een centrale ligging om de reistijd naar de locatie voor alle deelnemers zo kort mogelijk te houden. Of u kiest voor een locatie middenin het groen voor een brainstormsessie; ter inspiratie, of voor een ontspannende wandeling tijdens de vergadering. Met honderden verschillende vergaderlocaties door het hele land is er altijd een passende locatie voor elk soort vergadering.

  • Voordelen flexibel vergaderruimte huren

3. Professionele uitstraling

Een professionele vergaderruimte straalt betrouwbaarheid uit naar werknemers en klanten. Beschikt u niet over een eigen, efficiënte vergaderruimte omdat hier simpelweg de ruimte niet voor is, of de faciliteiten niet aanwezig zijn? Of wilt u eens rustig buiten uw eigen kantoor vergaderen zonder gestoord te worden? Ga dan op zoek naar een geschikte locatie die aansluit bij uw wensen. De meeste vergaderruimtes die verhuurd worden door professionele partijen beschikken over alle gewenste vergaderfaciliteiten zoals; grote schermen, beamers, conferentietelefoons, catering, whiteboards, snelle WIFI en direct assistentie bij vragen.

4. Altijd de geschikte capaciteit voor deelnemers

Beschikt uw kantoorpand over een eigen vergaderruimte, maar moet deze met heel veel collega’s gedeeld worden? Kunt u daardoor niet altijd beschikken over de ruimte die u graag wilt? Vaak is het aantal beschikbare vergaderruimtes op kantoor beperkt. Zeker als het om vergaderingen met grote groepen gaat. Wanneer u flexibel een vergaderruimte huurt, wordt de ruimte altijd afgestemd op het aantal deelnemers. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een passende vergaderruimte.

Flexibel vergaderruimte huren bij FFFLEX

Ziet u bovenstaande voordelen wel zitten? FFFLEX biedt al deze voordelen van een flexibele vergaderruimte huren aan. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u rondleiden door een van onze kantoorpanden en bekijk de grote en kleine vergaderruimtes. Ook voor vragen kunt u telefonisch of per mail altijd bij ons terecht. We bieden vergaderruimtes te huur aan in Schiphol-Rijk en Barneveld.