Voordelen van vergaderen op Schiphol-Rijk

Er zijn genoeg flexibele kantoorruimtes in Nederland. Plekken waar u kunt vergaderen, presentaties kunt houden en waar uw medewerkers tijdelijk aan de slag kunnen. Maar waar bedrijven vooral op letten bij het huren van een flexibel kantoor voor werken of vergaderen, is toch vaak de ligging. Is het pand voor iedereen goed bereikbaar? Met OV, maar ook met de auto? En hoe zit het met de parkeergelegenheid? In onze FFFLEX locatie op Schiphol-Rijk zit u op uw plek. De voordelen van vergaderen bij FFFLEX op Schiphol-Rijk voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Het meest voor de hand liggende voordeel van vergaderen op Schiphol-Rijk is de ligging en de bereikbaarheid. Schiphol-Rijk ligt centraal in de Randstad en is prima aan te rijden. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is het kantoor van FFFLEX goed bereikbaar. Het station zit dichtbij en de bus stopt iedere 5 minuten voor de deur. Een perfecte locatie voor efficiënt vergaderen voor alle deelnemers.

  • Voordelen vergaderen Schiphol-Rijk

Ligging

De ligging van het FFFLEX kantoor op Schiphol-Rijk gaat hand in hand met de bereikbaarheid. Ons kantoorpand met daarin kantoorruimtes en vergaderruimtes, ligt pal naast Schiphol Airport. Zo kunt u bij FFFLEX eenvoudig en snel Internationale gasten en medewerkers ontvangen zonder dat ze uren in de auto hoeven door te brengen. Daarnaast zijn er diverse hotels op loopafstand. Ideaal dus als ze voor een bliksembezoek in Nederland zijn.

Parkeergelegenheid

Genoeg parkeergelegenheid voor al uw gasten? Dat is niet zo vanzelfsprekend in de regio Amsterdam. Het FFFLEX kantoor op Schiphol-Rijk heeft meer dan genoeg parkeerplaatsen gerealiseerd voor alle deelnemers aan uw vergadering.

Op zoek naar een fijne vergaderruimte op Schiphol-Rijk? Vraag FFFLEX!

Zoekt u nog een plek om te vergaderen in de randstad en dichtbij luchthaven Schiphol? Ons kantoorpand op Schiphol-Rijk heeft diverse flexibele kantoorruimtes en vergaderruimtes beschikbaar. Wilt u liever een ruimte voor een langere tijd? Dan bieden wij u de mogelijkheid deze op maat voor u te realiseren. Meer informatie hierover? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen.