Flexwerkplekken voldoen niet aan behoeften medewerkers

Er wordt vaak aandacht aan besteed in de media. Werken op flexplekken is niet voor iedereen geschikt. Geconcentreerd werken in grote ruimtes is voor sommige werknemers echt een probleem. Daarnaast levert het stress op om niet zeker te zijn van een gegarandeerde werkplek op kantoor. Vaak gaat verplicht werken op flexplekken dan ook gepaard met slechtere resultaten en een afname van het werkplezier. Er zijn ook medewerkers die er totaal geen last van hebben en juist genieten van het werken op een flexplek. De waarheid ligt dan ook in het midden; iedereen heeft behoefte aan iets anders. De één kan goed functioneren op een flexplek, de ander heeft meer behoefte aan een vaste werkplek en meer privacy. Maar hoe kunt u het als werkgever zo inrichten dat u al uw medewerkers tevreden kunt houden?

Samenwerken in alle rust

Heeft u tijdelijk te weinig plek op kantoor voor alle medewerkers. Zijn er medewerkers in uw team die in alle rust willen samenwerken? Bij FFFLEX bieden we grote en kleinere kantoorruimtes aan in een zakelijke kantooromgeving. Uw medewerkers kunnen in alle rust bij ons het project afronden. Geen grote vloeren waar verschillende bedrijven door elkaar lopen. Gewoon een eigen ruimte met eigen werkplekken.

Op maat

Als u voor een langere tijd werkplekken nodig heeft, dan kunnen wij de ruimte volledig op maat maken. Dat geeft u de kans om de ruimte geheel naar eigen wens in te richten voor uw team. Denk aan het creëren van werkruimtes met uw eigen meubilair. Dit kan al in een kleine kantoorruimte met plek voor maximaal 4 personen. Of juist een grotere ruimte voor projectteams of afdelingen.

  • Flexplek behoeften medewerkers

U merkt al dat er een hoop mogelijk is bij FFFLEX. Niet alleen kantoorruimtes kunnen op maat worden opgeleverd, ook vergaderruimtes kunnen wij naar uw wens inrichten. Vergaderopstellingen, beamers of een lunch, wij regelen het voor u. FFFLEX wil dat iedereen zich thuis voelt op elke FFFLEXplek en daar zetten we dan ook met veel plezier een extra stapje voor.

Op zoek naar een fijne werkplek? Vraag FFFLEX!

Bent u op zoek naar een werkplek voor een lange of korte tijd? FFFLEX heeft werkplekken in Barneveld en Schiphol-Rijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Al uw vragen en wensen worden met zorg in behandeling genomen en samen kijken we wat mogelijk is.