Tekstschrijver huurt flexibele kantoorruimte

Kantoor vanuit huis

Een bedrijf runnen vanuit huis is niet altijd handig, daar kwam deze tekstschrijver ook achter. Hij werkte alleen, zonder mensen in de omgeving om bijvoorbeeld ideeën mee te delen. Dit beperkte hem in zijn zakelijke mogelijkheden en maakte hem ontevreden. Hij merkte al snel dat hij zich moeilijk op zijn werk kon concentreren in zijn eigen, huiselijke omgeving. Hierdoor presteerde hij niet optimaal. Daarbij deed zijn thuiswerkplek af aan zijn professionaliteit. Geen zakelijk adres, geen zakelijk telefoonnummer en geen toegang tot vergaderruimtes waar hij zich zou kunnen afzonderen met klanten. Grote bedrijven vonden hem op internet, maar namen hem door zijn thuiswerkplek niet serieus genoeg.

Op zoek naar een flexibele kantoorruimte

De klant woont zelf in Hoofddorp en ging op zoek naar een kantoorruimte die hij kon huren met een flexibel contract. Hij kwam via het internet uit bij FFFLEX. Wij verhuren kantoorruimtes in Schiphol-Rijk, dus idealer kon het niet voor deze klant. Deze klant huurt nu sinds een half jaar een flexibele kantoorruimte, zijn privé kantoor, bij FFFLEX. De voordelen voor hem zijn:

  • Het flexibele huurcontract – opzegbaar wanneer hij zelf wil.
  • De kantoorinrichting, voorzien van alles wat hij nodig heeft.
  • De mensen om hem heen met wie hij zo nu en dan kan sparren.
  • Dat hij (potentiële) klanten nu in een zakelijke omgeving kan ontvangen.

Wat een flexibele kantoorruimte voor deze klant betekent

De tekstschrijver maakt nu gebruik van zijn kantoorruimte bij FFFLEX, maar wanneer hij thuis wilt werken is dit altijd mogelijk. Soms komt hij naar kantoor voor een afspraak en werkt hij de rest van de dag thuis, dat is het ideale aan een kantoorruimte dichtbij huis. Hij maakt frequent gebruik van gemeenschappelijke ruimtes waar hij zo nu en dan overlegt en spart met een ‘collega’. De vergaderruimte huurt hij af wanneer er een zakelijk klant langskomt. “En ik meld nu trots mijn zakelijke adres en het zakelijke telefoonnummer waar ik bereikbaar op ben. Dit komt zeer professioneel over en dat geeft mij zelfvertrouwen.”

Hoe FFFLEX bijdraagt aan een betere business

  • Bij FFFLEX ontstaat onderling een zakelijke community, ideeën worden gedeeld en nieuwe mogelijkheden worden hierdoor gecreëerd.
  • Een kantoorruimte huren bij FFFLEX draagt ook bij aan de productiviteit. Wij bieden de vrijheid om te werken waar u wilt, in gemeenschappelijk co-work ruimtes, business lounges of in uw eigen privé kantoorruimte; als u zich maar kunt concentreren op uw werk.
  • Door de mogelijkheden om vergaderruimtes te huren, een eigen privé kantoor, een zakelijk adres en een bemande receptie krijgt uw bedrijf een zeer professionele uitstraling.