Privé kantoorruimte huren

Binnen een zeer korte tijd verder werken in een afsluitbaar en gebruiksklaar privé kantoor? Met toegang tot vergaderruimtes, gedeelde werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes? Privé kantoorruimte huren die flexibel is op te schalen qua grootte en mensen? Dat allemaal in een zakelijke omgeving inclusief faciliteiten als snelle WIFI, een bemande receptie en onbeperkt koffie en thee vindt u bij FFFLEX. Interessant voor u of uw bedrijf?

Instapklare ruimtes

Of u een korte of lange tijd huurt, een privé kantoor, vergaderzaal of gedeelde werkplek; al onze ruimtes zijn instapklaar. Onze ruimtes zijn direct werkbaar en voorzien van bureaus, stoelen, computers, desktops, telefoons, vergaderfaciliteiten en snelle WIFI. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen meubilair en apparatuur mee te nemen.

Flexibel huren

Huren bij FFFLEX betekent flexibel huren. FFFLEX wil dé flexibele schil zijn voor bedrijven die af en toe of voor een langere periode extra kantoorruimte nodig hebben. U huurt alleen uw privé kantoor op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Dit kan voor een paar dagen of voor een lange periode. Daarbij zijn de kantoorruimtes ook flexibel op te schalen. We bieden privé kantoorruimtes voor u alleen of voor uw hele team. De kantoorruimtes zijn helemaal voor u ingericht inclusief bureau, computerapparatuur en telefonie.

Prive kantoorruimte huren met een flexibel huurcontract

Privé kantoor op maat

Wilt u een privé kantoorruimte voor een lange periode huren? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw kantoorruimte op maat te laten inrichten. We gaan dan direct voor u aan de slag en richten het in zoals u dat wilt. Bedenk uw ideale werkplek en verander uw bedrijfscultuur. Wij zetten ons personeel in beweging en creëren een werkomgeving waar u, uw werknemers en klanten zich op hun gemak voelen. Een privé kantoor op maat ondersteunt uw cultuur en laat uw bedrijf groeien.

Op uitstekende locaties

FFFLEX biedt modern ingerichte kantoorpanden aan op locaties in Schiphol-Rijk op een steenworp afstand van Schiphol en in Barneveld. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Beide kantoorpanden beschikken over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. De kantoorruimtes bevinden zich in een zakelijke omgeving met daarbij een bemande receptie.

Waarom privé kantoorruimte huren bij FFFLEX?

FFFLEX is super flexibel en dat is wel zo handig. We hebben fraaie kantoorlocaties en u kunt altijd parkeren voor de deur. We beschikken over grote en kleinere kantoorruimtes, gratis koffie, thee en snelle WIFI. Onze kantoorruimtes zijn ideaal voor projectteams. FFFLEX regelt uw ICT-voorzieningen en zorgt voor een moderne inrichting inclusief elektrische sta/zit bureaus. Daarbij komt de geweldige, flexibele service van FFFLEX.

Eerst even kijken?

We snappen dat u graag eerst een kijkje neemt in uw toekomstige privé kantoor, voordat u een contract bij FFFLEX afsluit. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak en voorzien we u graag van een vrijblijvende rondleiding in een van onze kantoorpanden.