Hypotheekverstrekker huurt betaalbare kantoorruimte in de randstad

Kantoorruimte huren

Deze hypotheekverstrekker heeft altijd een groot, duur pand gehuurd in de randstad. Sinds Corona werken veel werknemers vanuit huis. Adviesgesprekken gaan veelal via Skype en thuiswerken gaat goed. Het management team heeft meerder vergaderingen gevoerd over het behoud van het grote pand. Moeten ze de huur stopzetten en in de tussentijd een kleiner, goedkoper en flexibel kantoorpand huren?

Kantoren in de randstad

Via-via werd de hypotheekverstrekker getipt over FFFLEX en dat wij kantoorruimte te huur aanbieden in Schiphol-Rijk, redelijk in de buurt van het toenmalig kantoorpand. Ideaal! Kantoren in de randstad zijn over het algemeen groot en deze klant heeft niet meer nodig dan een eigen kantoorruimte voor het bedrijf waar ongeveer 75% van het bedrijf terecht kan. De andere 25% werkt, afwisselend, thuis.

Betaalbare huurprijs in de randstad

Een van de vele voordelen van een kantoorruimte huren bij FFFLEX is dat het betaalbaar is, zelfs in de randstad. Ook huren ze alleen de ruimte die ze nodig hebben, zo huren ze nooit teveel ruimte. De meeste adviesgesprekken worden gevoerd met de adviseur en twee klanten. FFFLEX verhuurt vergaderruimte vanaf twee personen en onze vergaderruimtes zijn makkelijk op te schalen mochten de gesprekken incidenteel met meer dan drie personen gevoerd worden.

Flexibel huurcontract

De zaken bij de hypotheekverstrekker gaan goed, want de huizenjacht is nog net hysterisch en de huizenmarkt krimpt nog steeds. Er is meer vraag dan aanbod en dat zorgt ervoor dat deze klant het goed druk heeft. Maar de huizenmarkt is altijd al onzeker geweest, het kan in een keer instorten. Als er zich een crisis opdoekt en huizen komen onder water te staan, zullen maar weinig mensen – tenzij het noodzaak is – hun eigen huis verkopen en op zoek gaan naar een nieuw huis. Daarom is deze klant zeer gebaat bij het flexibele huurcontract dat FFFLEX al haar klanten aanbiedt: opzeggen wanneer u wilt, huren wanneer het voor u nodig is.