Reclamebureau huurt tijdelijk werkruimte vanwege renovatie eigen pand

Renovatie eigen pand

Voor het pand van een reclamebureau uit Ede staat een grote renovatie gepland. Het bedrijf is gevestigd in een oud, karakteristiek pand dat drastisch aan renovatie toe is. Hoelang de renovatie gaat duren is nog onduidelijk, de verwachting is zes maanden. Tijdens de gehele renovatie is het verboden om in het pand te werken. Het reclamebureau is op zoek gegaan naar een tijdelijk kantoor waar het hele bedrijf, met anderhalve meter van elkaar, kan werken.

Tijdelijke kantoorhuur

Voor tijdelijk en vooral flexibele kantoorhuur kwamen ze uit bij FFFLEX. Ze lazen op de website de vele voordelen van tijdelijk kantoorhuur en de flexibele schil waar FFFLEX voor staat. Het reclamebureau heeft een rondleiding gehad door het pand in Barneveld, de locatie waar ze interesse in hadden. Ze waren zo enthousiast dat ze na het gesprek snel akkoord gingen.

Flexibel huren

Doordat de klant nog niet weet hoelang de renovatie gaat duren, is het een vereiste om flexibel te huren. Bij FFFLEX betekent dit: u huurt alleen wanneer u er gebruik van maakt. Het huurcontract is ook flexibel op te zeggen en te verlengen. Ideaal in deze situatie.

Ze huren een grote werkruimte met daarin twaalf bureaus. Zo kan het hele team bij elkaar zitten en is overleggen zeer makkelijk. Daarbij moeten ze ook hun klanten kunnen ontvangen in een aparte ruimte. Hiervoor huurt het reclamebureau een vergaderruimte om afgezonderd te kunnen overleggen. De klanten worden ontvangen door de vriendelijke receptionist(e) van de balie. Het reclamebureau kan het eigen personeel en klanten onbeperkt voorzien van lekkere koffie en thee.

Kantoorinrichting

Bij FFFLEX kunt u kiezen voor een standaard kantoorinrichting die wij voor u inrichten. Het reclamebureau heeft ervoor gekozen om het eigen kantoormeubilair en apparatuur mee te nemen. Wel zo handig, want nu hoeven ze tijdens de renovatie hun meubilair ook niet ergens te stallen. Op deze manier voelt hun tijdelijke werkplek lekker als vanouds.