Start-up huurt coronaproof werkplek

Een coronaproof werkplek

Een technisch start-up bedrijf uit Delft was op zoek naar een coronaproof werkplek. Met de capaciteit van hun eigen kantoor kan de anderhalve meter afstand niet nageleefd worden. De eerste twee maanden hebben ze fulltime vanuit huis gewerkt, maar werken werd daar niet efficiënter op. Daarnaast missen werknemers fysiek overleg en de gezelligheid onderling. Ze gingen op zoek naar een coronaproof werkruimte binnen een straal van 60 kilometer van hun eigen kantoor vandaan. De meeste werknemers komen uit Delft en Leiden.

Werken volgens veiligheidsmaatregelen

Ze kwamen via via bij FFFLEX terecht. Het technische start-up bedrijf heeft met de huidige huurder van hun eigen pand een financiële regeling kunnen treffen, omdat ze in hun eigen kantoor niet volgens de RIVM richtlijnen kunnen werken. Bij FFFLEX is dit wel mogelijk. Ze kunnen bij ons met heel het team werken op veilige afstand van elkaar.

Coronaproof werken bij FFFLEX

Het start-up bedrijf huurt zijn eigen werkruimte bij FFFLEX, dus hun ruimtes en apparatuur worden niet met anderen gedeeld. We verzekeren iedereen social distancing op kantoor.

  • Werkplekken gecreëerd met minimaal 1,5 meter afstand ertussen.
  • Werken met spatschermen.
  • Verbrede looproutes.
  • Frequent grondige schoonmaak.
  • Faciliteiten die extra hygiëne bieden.
  • Gemeenschappelijke ruimtes zijn heringericht.

Flexibel kantoorruimte huren

Deze klant huurt voor drie dagen in de week hun eigen coronaproof werkplek bij FFFLEX. De andere twee dagen werken ze vanuit huis. Bij FFFLEX kunnen ze ook coronaproof vergaderruimte huren als ze willen vergaderen. Zodra er weer ‘normaal’ op kantoor gewerkt kan worden, wil het start-up bedrijf af van het tijdelijke huurcontract met FFFLEX. Dat is geen probleem met een flexibel huurcontract.