Freelancer kiest voor co-work ruimte op Schiphol-Rijk

Op zoek naar co-work ruimte

Een freelancer die voorheen vanuit zijn eigen huis werkte, heeft het sinds Corona zo druk met opdrachten dat werken vanuit zijn eigen huis geen optie meer is. Hij wil zich compleet kunnen afsluiten, concentreren en niet afgeleid worden. Het huren van een groot, eigen kantoorpand is financieel (nog) niet mogelijk. Hij is daarom op zoek naar een eigen ruimte in een soort verzamelgebouw. Hij heeft gezocht op het internet en kwam uit bij de term co-work kantoor. Dat concept beviel hem wel en zo kwam hij uit bij FFFLEX.

Co-work space huren

Co-working is in de meeste gevallen een bureau huren in een gemeenschappelijke kantoorruimte. Bij FFFLEX werkt het net wat anders. Hier huurt u geen bureau in een gemeenschappelijke ruimte, maar een eigen bureau in uw eigen privé kantoorruimte. In het pand van FFFLEX bevinden zich veel ondernemers; grote en kleine bedrijven. Er is dus veel bedrijvigheid in het pand. Contact is zo gelegd! Verder zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar gewerkt, gebeld en gerelaxt wordt.

Voordelen co-work ruimte huren

Waarom deze freelancer gekozen heeft voor een co-work ruimte bij FFFLEX:

  • Betaalbaar eigen kantoorruimte huren.
  • Huren is flexibel: u bepaalt zelf hoe lang u huurt.
  • Co-work ruimtes zijn makkelijk op te schalen.
  • Naast uw eigen werkplek kunt u ook gebruik maken van de vergaderruimtes in het pand.
  • Goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Genoeg parkeerplekken voor de deur.
  • De werkplek is volledig uitgerust met onder meer een bureau, een desktop computer een printer en een telefoontoestel; alle voorzieningen zijn aanwezig. U kunt meteen aan de slag. Liever werken met uw eigen apparatuur? Geen probleem!