Recruitmentbureau huurt ruimtes voor intakegesprekken

Op zoek naar externe gespreksruimtes

Een recruitmentbureau wil wegens Corona hun kantoor zo ‘clean’ mogelijk houden met alleen het eigen personeel. Dit voor de veiligheid van het personeel, maar ook om kans op besmettingen zo klein mogelijk te houden. De directeur moet er niet aan denken dat al het personeel door Corona ziek thuis komt te zitten. Normaliter komen er wekelijks of zelfs dagelijks werkzoekende langs op kantoor voor een intakegesprek. Deze gesprekken willen ze nu op een externe locatie houden waar genoeg rekening gehouden kan worden met anderhalve meter afstand.

Ruimte voor intakegesprek huren

Voor werkzoekende is een intakegesprek met een recruiter vaak een spannend moment.  Kandidaten worden op dit soort momenten dan ook overspoeld door emoties. Om dit soort gesprekken zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen tijdens de coronacrisis, is het vinden van een geschikte gespreksruimte dan ook cruciaal. Het recruitmentbureau is gevestigd aan de rand van Apeldoorn en ze zijn op zoek naar een externe ruimte voor de intakegesprekken op maximaal 30 minuten rijden van het eigen kantoor. De locatie van FFFLEX in Barneveld is daarom de juiste locatie voor de klant.

Corona-proof ruimte huren

Via het internet kwam het recruitmentbureau uit bij de flexibele kantoorverhuurder FFFLEX. Ze hebben contact met ons opgezocht en nadat we hun vraag zorgvuldig hebben bekeken, konden we meteen bieden waar zij naar op zoek zijn. Een corona-proof ruimte voor intakegesprekken met mogelijke kandidaten voor vacatures.

Het bureau wil drie ruimtes huren voor zolang dat nodig is. Voor nu ziet het er naar uit dat de klant de komende maanden de ruimtes wil huren, maar mocht Corona sneller geen bedreiging meer zijn, dan willen ze het huurcontract eerder stopzetten. Dit grote, flexibele voordeel biedt FFFLEX. De ruimtes die de klant wil huren zijn geheel corona-proof. De anderhalve meter afstand kan gehouden worden, desinfectiemiddelen zijn beschikbaar, FFFLEX zorgt ervoor dat de openbare ruimtes dagelijks grondig worden schoongemaakt, veilige looproutes zijn uitgestippeld en mocht het gewenst zijn, verzorgen wij ook spatschermen in de ruimtes.

Waar u FFFLEX kantoren voor kunt gebruiken

Wij bieden FFFLEX kantoren aan op goed bereikbare locaties in Barneveld en Schiphol-Rijk. De ruimtes binnen onze kantoorpanden zijn voor diverse doeleinden te huren.

  • Werkruimte / kantoorruimte
  • Vergaderingen voorzien van de nodige vergaderfaciliteiten
  • Sollicitatiegesprekken en intakegesprekken
  • Schriftelijke en online examens geheel voorzien van de nodige computerapparatuur
  • Trainingen
  • Workshops en lezingen
  • Projecten
  • Ruimte huren op maat

In een eerder geschreven blog ‘Voor welke gelegenheden zijn FFFLEX-ruimtes ideaal?‘ vertellen we u uitgebreid hoe u de ruimtes in de FFFLEX kantoren kunt gebruiken en gaan we dieper in op bovenstaande doeleinden.