Trainingsinstituut huurt workshop ruimte

Trainingsinstituut organiseert workshop

Trainingsinstituut uit Hoorn organiseert drie keer per jaar de workshop Persoonlijk Leidershop met een groep bestaande uit maximaal tien cursisten. De training heeft vier één op één momenten voor persoonlijke gesprekken en vier groepsbijeenkomsten. Het trainingsinstituut is op zoek naar een ruimte waar maximaal twaalf mensen terecht kunnen. Een vereiste is een flexibel huurcontract. Flexibel huren in ruimte en contractduur is een van de grote voordelen van FFFLEX. Na een telefonisch gesprek was de overeenkomst om bij FFFLEX een workshop ruimte te huren dan ook snel gemaakt.

Flexibel huren op een goed bereikbare locatie

Het trainingsinstituut bevindt zich in Hoorn en de persoon die de workshop Persoonlijk Leiderschap verzorgt komt daar ook uit de buurt. De locatie van FFFLEX in Schiphol-Rijk lijkt dan voor de hand liggend. Toch kiest het trainingsinstituut voor de locatie in Barneveld. Dit komt doordat veel cursisten uit het zuid-oosten van het land komen en Barneveld voor hen dichterbij is. Voordelen van de workshop locatie in Barneveld is dat het goed te bereiken is zowel met het openbaar vervoer als met de auto en er zijn voldoende parkeerplekken voor de deur.

Soepel huurcontract workshop ruimte

De reden voor het trainingsinstituut achter een flexibel of soepel huurcontract is onder andere de kans op afmeldingen voor de workshop. Het trainingsinstituut heeft de regeling met haar cursisten dat 90% aanwezig moet kunnen zijn bij de workshop. Cursisten hebben tot 14 dagen voor aanvang van de cursus de tijd om zich af te melden. Tot die tijd moet het trainingsinstituut de huurdatum moeten kunnen wijzigen. Bij FFFLEX is dat geen probleem. Naast de datum, moet ook de grootte van de ruimte veranderd kunnen worden. Zo heeft het instituut een aantal dagen een kleine ruimte nodig waar maximaal drie mensen terecht kunnen en een aantal dagen een ruimte voor maximaal twaalf mensen. Voor de workshop is een beamer gewenst, deze zet FFFLEX vlak voor aanvang klaar in de workshop ruimte.

Zakelijke omgeving

Het instituut wenst de workshop te geven in een zakelijke omgeving. Dit straalt professionaliteit uit en zorgt voor rust bij de cursisten. Een zakelijke omgeving zorgt ervoor dat de omliggende ruimtes niet zorgen voor rumoerigheid. De zakelijke kantoorpanden van FFFLEX beschikken over een bemande receptie, supersnelle WIFI en gratis koffie en thee.