Communicatiebureau huurt kantoor op maat

Externe kantoorruimte vanwege Corona

Veel werkplekken zullen onbruikbaar zijn door de coronamaatregelen. Hoelang deze maatregelen zoals de anderhalve meter afstand van kracht blijven, is onduidelijk. Dit kan namelijk een lange periode duren. Dat is het communicatiebureau niet in de koude kleren gaan zitten. Met de anderhalve-meter economie kunnen niet alle werknemers tegelijk op kantoor zijn en dat is wel wat het management voor ogen heeft. Ze zochten naar een groot kantoorpand waar ze tijdens de coronacrisis met heel het bedrijf tegelijk terecht kunnen.

Lange, flexibele huurperiode

Het communicatiebureau neemt het zekere voor het onzekere en sluit een flexibel huurcontract af bij FFFLEX. Met een flexibel huurcontract kunnen ze het risico lopen om een kantoorruimte te huren. Wie weet kunnen ze over een aantal maanden weer terecht op hun eigen locatie, dan kunnen ze het flexibele huurcontract van FFFLEX zonder problemen opzeggen. Het idee is om de kantoorruimte voor een lange periode te huren. We hebben ze het idee van een kantoorruimte op maat voorgesteld.

Kantoorruimte huren op maat

Het idee van een kantoorruimte op maat beviel het bedrijf wel. Huurt u nu een kantoor voor een korte periode, dan is de basis werkruimte van FFFLEX zeker voldoende. Nu is de huurperiode onzeker en de kans is groot dat het communicatiebureau er een lange tijd in zal werken, dan is het wel zo leuk om het geheel naar eigen smaak in te richten. We nodigden ze uit voor een rondleiding op onze locatie in Schiphol-Rijk. Ze waren vrijwel direct enthousiast. We hebben meteen een offerte voor ze op laten maken en ook hier kwam snel een akkoord op. Hun eigen kantoor bevindt zich in Hoorn, dus de locatie in Schiphol-Rijk is ideaal.

Kantoor inrichten naar eigen smaak

We hebben met de klant de wensen van de inrichting goed besproken. De klant heeft nog een overzichtelijk moodboard aangeleverd. Het kantoor wordt geheel naar wens ingericht. De stijl van hun eigen kantoor wordt groot en deels doorgetrokken in hun kantoorruimte bij FFFLEX, maar net wat speelser. De speelsere uitstraling en details zullen zorgen voor een goede vibe en creativiteit bij het personeel.