ZZP’er huurt privé kantoorruimte

Op zoek naar een kantoor in Amsterdam

Een ZPP’er werkte tot voor kort nog vanuit huis, de zolderkamer. Hij is een zelfstandige zonder personeel in de financiële branche. Hij is nu ongeveer vijf jaar eigenaar van zijn eigen accountantsbedrijf. Hij heeft ondertussen een aardige klantenlijst opgebouwd, dus het wordt tijd voor een eigen kantoor. Alleen een groot kantoorpand huren is voor hem te duur en overigens veel te groot.  Maar hoe vindt hij een betaalbaar, klein kantoor in de buurt van Amsterdam? Onmogelijk, dacht hij.

Hij speurde het internet af en kwam via Google bij FFFLEX terecht. FFFLEX heeft een kantoorpand in de buurt van Amsterdam, in Schiphol-Rijk. Dit is voor de accountant een prima locatie, aangezien de meeste van zijn klanten uit de omgeving Amsterdam / Utrecht komen.

Privé kantoor huren in Schiphol-Rijk

Via de pagina privé kantoorruimte huren op de website van FFFLEX nam hij met ons bedrijf contact op. Enthousiast gemaakt door de informatie op de website en de goede service aan de telefoon hebben we een afspraak ingepland. De ZZP’er heeft ons zijn situatie uitgelegd en wij gaven hem al snel het advies dat een kantoorruimte huren bij FFFLEX voor meerdere mensen niet nodig is, maar dat we ook privé kantoorruimtes verhuren.

Private office

Een private office bij FFFLEX is betaalbaar, de contracten zijn zeer flexibel en de ruimtes zijn klein, ook voor één persoon. Een echte private office. De ZZP’er heeft een rondleiding door het kantoorpand gekregen en we hebben hem diverse voorbeelden van privé kantoren laten zien. Hij zag de voordelen van een private office huren in Schiphol-Rijk bij FFFLEX meteen zitten:

  • Betaalbaar
  • Flexibel huurcontract
  • In een zakelijke omgeving
  • Kant en klaar ingericht of op maat laten inrichten

Klein kantoor huren

Hoelang de ZZP’er wilt huren, weet hij nog niet zeker. Hij wilt eerst ervaren hoe het is en hoe zijn klanten het ervaren. Wat levert het hem zelf nog meer op? Hij kan in de kantoorpanden van FFFLEX goed netwerken. In het kantoorpand bevinden zich alleen maar grote en kleine ondernemers, met of zonder personeel.

Een kleine ruimte met drie stoelen (voor hemzelf en twee voor klanten) is voldoende. Bij FFFLEX kunt u uw privé kantoorruimte laten inrichten met de standaard benodigdheden zoals computerapparatuur, een telefoon, bureau met stoel en supersnelle WIFI. Besluit de ZZP’er toch om zijn kleine kantoorruimte voor een langere periode te huren, dan kan hij kiezen voor een privé kantoor op maat. Met deze optie wordt de hele ruimte geheel naar wens ingericht.