MKB bedrijf huurt tijdelijk vergaderruimte

Grotere vergaderruimte huren

Een middelgroot marketingbedrijf heeft op hun eigen locatie compacte vergaderzalen. De capaciteit is redelijk groot, want je kunt er met tien mensen vergaderen. Nu de anderhalve-meter regeling van kracht is, zowel in ons sociale leven als in het bedrijfsleven, is hun eigen vergaderruimte te klein. Ze zochten op het internet naar vergaderruimte huren in de buurt van Amersfoort. Ze kwamen bij ons uit informeerden naar onze locatie in Barneveld.

Flexibele voorwaarden

Vanaf hun kantoor is het een klein half uur rijden naar onze locatie in Barneveld. Dit vonden ze in eerste instantie net te lang, omdat vergaderingen vaak midden op de dag worden gepland en de werkgever de reistijd wel doorbetaald. Na een goed gesprek met FFFLEX zijn ze overstag gegaan door de goede, flexibele voorwaarden die wij bieden.

Alleen vergaderruimte huren wanneer nodig

Het marketingbedrijf wil voor twee middagen in de week een grote vergaderzaal huren bij FFFLEX. In deze ruimte kunnen ze op anderhalve meter afstand van elkaar met tien mensen vergaderen. Mochten er last minute drie mensen bij komen, dan kunnen ze de ruimte met één telefoontje gemakkelijk opschalen. Ze huren de vergaderruimte zolang als nodig. Wanneer we over een tijd vanuit de overheid het bericht krijgen dat de anderhalve-meter economie niet meer nodig is, zullen ze het contract beëindigen. En dat is geen probleem bij FFFLEX, dat is juist onze kracht: flexibiliteit.

Voldoende vergaderfaciliteiten op locatie

De medewerkers van het marketingkantoor kunnen in de auto stappen en naar de goed bereikbare locatie van FFFLEX in Barneveld rijden. Hier kunnen ze de auto voor de deur parkeren. Mocht iemand met het openbaar vervoer komen, is dat ook geen probleem. Bij de ingang van ons pand worden ze vriendelijke begroet door onze receptioniste en doorverwezen naar hun vergaderruimte. Hier vinden ze alle faciliteiten die ze maar nodig hebben. Het enige wat ze zelf mee moeten nemen is een USB-stick met daarop de nodige informatie. Computers, desktops, luxe bureaustoelen, beamer en audio apparatuur heeft FFFLEX al voor ze geregeld. Vergeet daarbij niet de lekkere koffie en supersnelle WIFI.