Multinational huurt vier dagen vergaderruimte

Multinational huurt vergaderruimte

Een grote multinational met het hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen organiseert jaarlijks een meerdaagse meeting met partners uit Europa. Een tactische locatie om de buitenlandse partners te ontvangen is in de buurt van Schiphol, aangezien zij allemaal met het vliegtuig arriveren op de luchthaven. Men wilde een vergaderruimte huren voor vier dagen inclusief gewenste apparatuur, persoonlijke ontvangst en verzorgde lunch.

Flexibel huren vlakbij luchthaven

Nijmegen, ondanks de ruimte op het hoofdkantoor, was geen optie. De haal en breng kosten en extra reistijd waren gezien de intensieve dagen niet wenselijk voor de internationale partners. De ideale situatie is een vergaderruimte vlakbij Schiphol. De locatie van FFFLEX in Schiphol-Rijk was ideaal in deze situatie. Ze namen contact met ons op en vertelden ons hun wensen. We hebben een voorstel opgesteld waarin alle wensen waren opgenomen en kregen direct een akkoord.

Voorzien van gewenste vergaderfaciliteiten

Naast een verzorgde lunch die FFFLEX uiteraard kan bieden, stonden er meer wensen op het lijstje. Zo wilden ze graag een compleet ingerichte vergaderzaal op de hoogste verdieping van het pand met beamer, goed zittende stoelen, microfoons en meerdere laptops. De huurtijd van vier dagen stond vast. De hoeveelheid mensen die zouden komen liepen nogal uiteen, van tien tot maximaal dertig personen. Dit verschilt behoorlijk in ruimte en het aantal benodigde stoelen.

Flexibele huurcontracten

Dankzij het flexibele huurcontract dat FFFLEX aanbiedt, kon er last minute van vergaderruimte gewisseld worden. Zo kon er flexibel worden opgeschaald. Bij FFFLEX beschikken we over vergaderruimtes met verschillende capaciteiten. Tot grote verbazing van de multinational waren er voor het pand ook genoeg parkeerplekken voor de werknemers uit Nijmegen. Dankzij de goed bereikbare locatie van het FFFLEX pand in Schiphol-Rijk kon een deel van de eigen werknemers ook met het openbaar vervoer komen.