Flexibel kantoorruimte huren voor project spaces

Start-up huurt externe project spaces

Een start-up bedrijf in Hoofddorp voert met een projectteam experimenten uit. Tot voor kort waren het vooral kleinschalige experimenten waar niet veel extra ruimte voor nodig was. Voor dit experiment is hun eigen kantoor te klein en willen ze voor vijf weken extra werkruimte huren. Naast genoeg ruimte, zijn er voor dit experiment ook tien computers nodig.

Tijdelijk extra werkruimte huren

Het start-up bedrijf had tijdig contact met ons opgenomen. Ze zochten tijdelijk extra werkruimte voor projecten voor de duur van vijf weken in de buurt van Hoofddorp. We hebben een afspraak gemaakt om de rest van hun wensen door te spreken. Tijdens onze kennismaking en rondleiding hebben we alle zaken op een rijtje gezet en flexibele afspraken gemaakt.

Project spaces Schiphol-Rijk

Het start-up bedrijf had duidelijk voor ogen wat ze nodig hadden op de flexibele externe kantoorlocatie. Onze kantoorruimtes in Schiphol-Rijk, zo’n tien minuten rijden vanaf Hoofddorp, werd hun project space. Voor het experiment hadden ze tien bureau’s, internet, telefonie en desktop computers nodig.

Gedurende vijf weken kwamen er verschillende proefpersonen langs die betrokken waren bij het project. Iedereen werd hartelijk ontvangen bij de bemande receptie en doorverwezen naar de project space.

Aan het einde van de vierde week  kwam het start-up bedrijf met het verzoek de ruimte langer te willen huren. De flexibiliteit van FFFLEX komt hierin duidelijk naar voren, want last minute kon de groep de ruimte vijf weken langer huren dan eerder overeen gekomen.