IT-bedrijf huurt tijdelijk projectruimte

Als bedrijf wilt u soms iets nieuws proberen, zonder dat er een grote investering aan vooraf gaat. Dit was ook het geval bij een IT bedrijf uit Hoofddorp. Zij willen een dependance openen om een nieuw concept te testen. Een projectruimte voor bepaalde tijd. Omdat dit een trial is, willen ze geen extra pand huren voor vijf jaar.  Wij kregen binnen FFFLEX de vraag wat er mogelijk is.

Tijdelijk gebruik van kantoorruimte voor het project

Het IT bedrijf wil een trial, project, uitvoeren in één van onze flexibele werkruimtes.  Ze gaan er hun laatste technische snufjes laten zien. Het gaat om een periode van ongeveer een jaar. Het kan zo zijn dat, wanneer de trial naar wens verloopt, ze langer gebruik willen maken van onze diensten. De afspraak is dat dit na acht maanden wordt geëvalueerd en er dan een knoop wordt doorgehakt over de huurperiode.

Wat voor soort flexplek?

Ze willen graag twee ruimtes naast elkaar huren voor ongeveer een jaar. Dat is de wens die bij FFFLEX is neergelegd. De ruimtes moeten naast elkaar liggen, ze willen het geheel naar eigen smaak inrichten en nemen zelf meubilair en apparatuur mee. Ze gaan een ruimte inrichten als demoruimte en de andere ruimte is voor zes van hun werknemers. Verder willen ze af en toe gebruik maken van de vergaderruimtes.

Evaluatie moment

Zoals afgesproken hebben we na acht maanden samen geëvalueerd. Na een goed gesprek hebben we er samen voor gekozen dat door het succes van de trial en de prettige samenwerking het nog met een half jaar te verlengen.