Belastingadviseur huurt flexibele werkplek midden Nederland

Flexibele werkplek huren

Zelfstandig belastingadviseur wilt een flexibele werkplek huren in het midden van Nederland. Via een zakenrelatie is hij onlangs bij FFFLEX terecht gekomen. Hij nam contact met ons op en wij hebben hem uitgenodigd voor een rondleiding door ons kantoorpand in Barneveld. De open, maar toch afgesloten ruimtes bevielen hem erg goed. Een fris kantoor in een zakelijke omgeving: ideaal om klanten te ontvangen.

Werkplek in Barneveld huren

Deze belastingadviseur heeft klanten verdeeld over het land, daarom koos hij voor een flexibele werkplek in Barneveld. Barneveld ligt vrijwel in het midden van ons land en is goed bereikbaar via de snelweg. Het kantoorpand van FFFLEX in Barneveld is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met deze ligging is hij goed bereikbaar voor klanten.

Flexibel huurcontract

Als zelfstandige is hij niet verzekerd van een vast inkomen per maand. Hierdoor was het voor de belastingadviseur een vereiste dat het huurcontract flexibel is. Bij FFFLEX betaalt hij alleen wanneer hij zijn werkplek huurt. Dit grote voordeel van FFFLEX is de belangrijkste reden voor hem om voor ons te kiezen. Hij kan het huurcontract van zijn werkplek flexibel opzeggen wanneer de zaken niet goed gaan en een werkplek huren te duur wordt.

Zakelijke omgeving

De kantoorpanden van FFFLEX (Schiphol-Rijk en Barneveld) bevinden zich in een zakelijke omgeving. De belastingadviseur zit met zijn werkplek tussen andere ondernemers en bedrijven. Dit geeft een professionele uitstraling, zowel voor hemzelf als voor zijn klanten die langskomen. Bij binnenkomst van het pand is er een bemande receptie waar klanten zich kunnen melden. Het kantoorpand is ook een goede locatie om te netwerken.