Management team huurt kleine vergaderruimte bij Amsterdam

Kleine vergaderruimte huren

Het management van een nationaal fietsenmerk vergadert normaal met rayonmanagers uit heel het land op het hoofdkantoor in Amsterdam. Sinds Corona gaan de wekelijkse vergaderingen door, maar met een kleiner team en niet meer op het hoofdkantoor. Ze zijn op zoek gegaan naar een externe vergaderruimte in of vlakbij Amsterdam. Uiteraard moet de anderhalve meter afstand gehandhaafd kunnen worden.

Vergaderruimte huren bij Amsterdam

Ze kwamen bij FFFLEX terecht. Ze wilden een kleine vergaderruimte huren bij Amsterdam, in het kantoorpand van FFFLEX in Schiphol-Rijk. Door de anderhalve meter afstand hebben ze tijdelijk gekozen voor een grotere vergaderruimte om de afstand te kunnen bewaren. Ze huren elke maandagochtend een vergaderruimte die geheel voorzien is van de nodige vergaderfaciliteiten. Hierdoor hoeft de klant zelf niks mee te nemen. Daarbij zitten koffie, thee en snelle WIFI in het flexibele huurcontract inbegrepen.

Vergaderruimtes Schiphol-Rijk

Een vergaderruimte huren in Amsterdam zat er zo last minute door Corona niet in, maar vlakbij in Schiphol-Rijk wel. In eerste instantie was de klant op zoek naar een kleine vergaderruimte, omdat ze nu met minder mensen vergaderen. Toch bleek dat dit niet haalbaar was in deze tijd van social distancing. De grotere vergaderruimte in Schiphol-Rijk is prima en er kan met anderhalve meter afstand tussen ieder vergadert worden. Schiphol-Rijk is goed bereikbaar vanwege de gunstige ligging bij de snelweg en het openbaar vervoer in de buurt, ideaal voor de rayonmanagers die van ver komen. Daarbij komen de voldoende parkeerplekken voor de deur van het kantoorpand.

Voordeel flexibel huurcontract vergaderruimte

Als de klant na de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen het contract wil stoppen of wil omzetten naar een kleinere vergaderruimte is dit geen probleem. Dat is het grote voordeel van FFFLEX; de flexibele schil in verhuur van kantoorruimtes en vergaderruimtes. Hetzelfde geldt voor een vergaderruimte vaker of langer huren, een flexibele werkplek huren of een kantoor op maat huren.