Pensioenfonds verhuizing

Een pensioenfonds gaat verhuizen naar een nieuw pand. Het nieuwe pand wordt momenteel nog gebouwd. Het contract met het oude pand loopt op 1/11/2019 af maar de verbouwing van het nieuwe pand loopt vertraging op. De schatting is dat het pand nu pas eind 2020 klaar zou zijn. Te laat voor het pensioenfonds dus. FFFLEX is daarom benaderd om tijdelijke werkruimtes te verzorgen tot het nieuwe pand klaar is.

Eerste contactmomenten

Het pensioenfonds had ons tijdig gecontacteerd en we hebben meteen een afspraak gemaakt om duidelijkheid te scheppen. Tijdens onze kennismaking hebben we alle zaken op een rijtje gezet en afspraken gemaakt. Achteraf is er een duidelijk overzicht naar de klant gestuurd en zijn ze ermee akkoord gegaan.

Wat voor soort flexplek?

De klant had een duidelijk beeld over wat voor soort flexplek de werknemers nodig hadden, wat het proces voor ons ook een stuk makkelijk maakten. Ze wilden werkplekken voor 50 werknemers over een periode van 12 tot 14 maanden. Daarnaast was er een verzoek voor een ruimte waar ze zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt konden zitten. Volledig ingerichte werkplekken waren niet nodig doordat de werknemers zelf laptops meenamen. Wel vroegen ze om snelle WiFi, die hadden ze namelijk nodig voor hun werkzaamheden. Tot slot wilde de klant een vergaderruimte die op afroep beschikbaar was en faciliteiten voor koffie en thee. Omdat de klant voor een langere periode bij ons flexplekken wilden afnemen, hebben we nog voorgesteld om ruimtes op maat te maken. Het pensioenfonds heeft het voorstel bekeken maar uiteindelijk toch besloten dat ze het maatwerk niet nodig hadden.