Vergaderen op Schiphol

U wilt met uw collega’s gaan vergaderen maar u wilt dat doen op een centrale plek, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheden. Huur dan een vergaderruimte op Schiphol. Onze locatie in Schiphol-Rijk bevindt zich op een steenworp afstand van Schiphol en voldoet aan al uw voorwaarden. De vergaderruimte is vanuit de randstad makkelijk te bereiken en bevindt zich op een rustige locatie.

Natuurlijk kunt u ook voor een langere tijd een kantoorruimte huren bij Schiphol. Wij bieden flexibele kantoorruimtes aan op onze locatie in Schiphol-Rijk. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met projectgroepen werkt. Die kunnen zich op onze locatie terugtrekken van de rest en zichzelf volledig focussen op het project. Ook is er maatwerk mogelijk als u voor een langere tijd bij ons een kantoorruimte huurt.

Schiphol-Rijk, de A-locatie voor flexibel werken

Heeft u tijdelijke projecten, waar er op uw eigen kantoor geen ruimte voor is? Heeft u piek momenten qua personeel? Of wilt u een vergadering of workshop op een centrale locatie organiseren? Bij de FFFLEX locatie Schiphol-Rijk kunt u terecht voor flexibele kantoorruimte op Schiphol.