Vergaderruimte Utrecht

Wilt u graag met uw collega’s vergaderen op een centrale plek? Eentje die goed bereikbaar is, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en met voldoende parkeergelegenheid? Huur dan een vergaderruimte bij Utrecht in Barneveld. Onze locatie in Barneveld bevindt zich op rijafstand van Utrecht en de randstad en voldoet aan al uw voorwaarden. De vergaderruimte bevindt zich op een rustige locatie waardoor u geconcentreerd aan de slag kunt.

U kunt natuurlijk ook voor een langere tijd een kantoorruimte huren bij FFFLEX. Wij bieden flexibele werk- en vergaderruimtes aan op onze locatie in Barneveld. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld op projectbasis samenwerkt. U kunt zich dan terugtrekken met uw projectgroep en geconcentreerd aan de slag gaan. Ook is er maatwerk mogelijk als u voor een langere periode bij ons een kantoorruimte huurt.

Utrecht, de A-locatie voor flexibel werken

Heeft u tijdelijke projecten, waar er op uw eigen kantoor geen ruimte voor is? Heeft u piek momenten qua personeel? Of wilt u een vergadering of workshop op een centrale locatie organiseren? Bij de FFFLEX locatie bij Utrecht, Barneveld kunt u terecht voor flexibele kantoorruimtes.