Private office huren

Binnen een zeer korte tijd verder werken in een afsluitbaar en gebruiksklaar private office in Schiphol-Rijk? Met toegang tot vergaderruimtes, gedeelde werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes? Private office huren die flexibel is op te schalen qua grootte en mensen? Dat allemaal in een zakelijke omgeving in vlakbij Amsterdam inclusief faciliteiten als snelle WIFI, een bemande receptie en onbeperkt koffie en thee vindt u bij FFFLEX. Interessant voor u of uw bedrijf?

Private office in Schiphol-Rijk

FFFLEX biedt modern ingerichte kantoorruimtes aan in Schiphol-Rijk op een steenworp afstand van Schiphol en vlakbij Amsterdam. Deze uitstekende locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ons kantoorpand in Schiphol-Rijk beschikt over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen voor de deur. De kantoorruimtes bevinden zich in een zakelijke omgeving met daarbij een bemande receptie. Ideaal om (internationale) gasten te ontvangen!

Instapklare ruimtes

Of u een korte of lange tijd huurt, een private office, vergaderzaal of gedeelde werkplek; al onze ruimtes in Schiphol-Rijk zijn instapklaar. Onze ruimtes zijn direct werkbaar en voorzien van bureaus, stoelen, computers, desktops, telefoons, vergaderfaciliteiten en snelle WIFI. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen meubilair en apparatuur mee te nemen.

Flexibel huren

Huren bij FFFLEX betekent flexibel huren. FFFLEX wil dé flexibele schil zijn voor bedrijven die af en toe of voor een langere periode extra kantoorruimte nodig hebben. U huurt alleen uw private office op de momenten wanneer u daar behoefte aan heeft. Dit kan voor een paar dagen of een lange periode. Daarbij zijn de kantoorruimtes in Schiphol-Rijk ook flexibel op te schalen, wel zo handig als u (internationale) klanten wilt ontvangen of vergaderingen moet houden. We bieden een private office voor u alleen of voor uw hele team. De kantoorruimtes zijn helemaal voor u ingericht inclusief bureau, computerapparatuur en telefonie.

Private office op maat

Wilt u een private office voor een lange periode huren? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw kantoorruimte op maat te laten inrichten. We gaan dan direct voor u aan de slag en richten het in zoals u dat wilt. Bedenk uw ideale werkplek en verander uw bedrijfscultuur. Wij zetten ons personeel in beweging en creëren een werkomgeving waar u, uw werknemers en klanten zich op hun gemak voelen. Een private office op maat ondersteunt uw cultuur en laat uw bedrijf groeien.

We snappen dat u graag eerst een kijkje neemt in uw toekomstige private office in Schiphol-Rijk, voordat u een flexibel contract bij FFFLEX afsluit. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak en voorzien we u graag van een vrijblijvende rondleiding in een van onze kantoorpanden.

Waarom een private office huren bij FFFLEX?

FFFLEX is super flexibel en dat is wel zo handig. We hebben een fraaie kantoorlocatie in Schiphol-Rijk en u kunt altijd parkeren voor de deur. We beschikken over grote en kleinere kantoorruimtes, gratis koffie, thee en snelle WIFI. Onze kantoorruimtes zijn ook ideaal voor projectteams of vergaderingen. FFFLEX regelt uw ICT-voorzieningen en zorgt voor een moderne inrichting inclusief elektrische sta/zit bureaus. Daarbij komt de geweldige, flexibele service van FFFLEX.