Flexplek Midden-Nederland

Het liefst wil iedereen zo dicht mogelijk bij huis werken. Bij het zoeken naar een baan is de reistijd van en naar werk een belangrijk factor. Het kan zo zijn dat uw werkgever verlangt dat u flexibel bent. Zowel qua werkzaamheden, als qua werklocatie. Flex werken op verschillende locaties is tegenwoordig steeds normaler. Als u dan flexibel moet werken, dan het liefst op een flexplek in Midden-Nederland natuurlijk.

Nog op zoek naar een flexplek?

Door te kiezen voor een flexplek in Midden-Nederland maakt u het uw werknemers makkelijker. Door de centrale plek is het flex kantoor omringd door snelwegen en is de locatie goed bereikbaar door het openbaar vervoer. FFFLEX heeft twee locaties in Midden-Nederland, Schiphol-Rijk en Barneveld. Onze locatie in Schiphol-Rijk ligt op een steenworp afstand van de luchthaven Schiphol en Amsterdam. Daarnaast ligt de locatie in Barneveld écht in het midden van Nederland, ideaal dus! U kunt met uw team terecht op een van onze A-locaties, die nóg aantrekkelijker zijn door de aanwezigheid van voldoende parkeerplaatsen.

In Barneveld en Schiphol-Rijk hebben we verschillende werk– & vergaderruimtes voor u klaar staan. Wilt u het liefst morgen al op onze flexplek in Midden-Nederland werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Flexplek Midden-Nederland, de A-locatie voor flexibel werken

Heeft u tijdelijke projecten waar op uw eigen kantoor geen ruimte voor is? Heeft u piek momenten qua personeel? Of wilt u een vergadering of workshop op een centrale locatie organiseren? Bij FFFLEX in Schiphol-Rijk en Barneveld kunt u terecht voor alle werk- & vergaderruimtes. Ook op maat.