Flexibele kantoorruimte Veenendaal

Flexibel werken moet voor iedereen als een gemak voelen, zowel qua locatie als het kantoor zelf. Zo moet er genoeg ruimte zijn om met collega’s samen te werken maar ook om te vergaderen. De locatie is dus ook belangrijk. De flexibele kantoorruimte moet goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en met de auto. Er moeten dus ook genoeg parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Staan al deze zaken op uw lijstje? Huur dan een vergaderruimte bij Veenendaal. Onze locatie bij Veenendaal bevindt zich op een goede afstand van de randstad en voldoet aan al uw voorwaarden. De vergaderruimte is makkelijk te bereiken en bevindt zich op een rustige locatie.

U kunt natuurlijk ook voor een langere tijd flexplekken en werkruimtes huren bij Veenendaal. Wij bieden flexibele kantoorruimtes aan op onze locatie in de provincie Utrecht. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met projectgroepen werkt. Die kunnen zich dan rustig terugtrekken op onze locatie en zich volledig focussen op hun werk. Ook is er maatwerk mogelijk als u voor een langere tijd bij ons een kantoorruimte huurt.

Veenendaal, de A-locatie voor flexibel werken

Heeft u tijdelijke projecten, waar er op uw eigen kantoor geen ruimte voor is? Heeft u piek momenten qua personeel? Of wilt u een vergadering of workshop op een centrale locatie organiseren? Bij de FFFLEX locatie Veenendaal kunt u terecht voor flexibele kantoorruimte.