Flexibele kantoorruimte Apeldoorn

Het fijnste is als een vergader- en werklocatie zich op een centrale locatie bevindt. Eentje die goed bereikbaar is voor alle collega’s, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Idealiter heeft de ontmoetingsplek ook voldoende parkeerplekken beschikbaar. Onze vergaderruimte bij Apeldoorn heeft het allemaal. Onze locatie bij Apeldoorn bevindt zich op een goede afstand van de randstad en voldoet aan al uw voorwaarden. De vergaderruimte is makkelijk te bereiken en bevindt zich op een rustige locatie.

U kunt natuurlijk ook voor een langere tijd flexplekken en werkruimtes huren op onze locatie bij Apeldoorn. Wij bieden flexibele kantoorruimtes aan op onze locatie in de provincie Utrecht. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met projectgroepen werkt. Die kunnen zich dan rustig terugtrekken op onze locatie en zich volledig focussen op hun werk. Ook is er maatwerk mogelijk als u voor een langere tijd bij ons een kantoorruimte huurt.

Apeldoorn, de A-locatie voor flexibel werken

Heeft u tijdelijke projecten, waar er op uw eigen kantoor geen ruimte voor is? Heeft u piek momenten qua personeel? Of wilt u een vergadering of workshop op een centrale locatie organiseren? Bij de FFFLEX locatie bij Apeldoorn kunt u terecht voor flexibele kantoorruimte.