Flexibele kantoorruimte Amersfoort

Ontmoet uw collega’s op een centrale plek. Eentje die goed bereikbaar is met openbaar vervoer en met de auto. Een plek waar genoeg parkeerplaatsen zijn voor u en uw collega’s. Huur een vergaderruimte bij Amersfoort. Onze locatie bij Amersfoort bevindt zich op een goede afstand van de randstad en voldoet aan al uw voorwaarden. De vergaderruimte is makkelijk te bereiken en bevindt zich op een rustige locatie.

Natuurlijk kunt u ook voor een langere periode flexplekken en werkruimtes huren bij Amersfoort. Wij bieden flexibele kantoorruimtes aan op onze locatie in de provincie Utrecht. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met projectgroepen werkt. Die kunnen zich dan rustig terugtrekken op onze locatie en zich volledig focussen op hun werk. Ook is er maatwerk mogelijk als u voor een langere tijd bij ons een kantoorruimte huurt.

Amersfoort, de A-locatie voor flexibel werken

Heeft u tijdelijke projecten, waar er op uw eigen kantoor geen ruimte voor is? Heeft u piek momenten qua personeel? Of wilt u een vergadering of workshop op een centrale locatie organiseren? Bij de FFFLEX locatie bij Amersfoort kunt u terecht voor flexibele kantoorruimte.