Welke kantoorfaciliteiten zijn belangrijk bij een flexkantoor?

Normaal gesproken denkt u waarschijnlijk nooit zo na over de kantoorfaciliteiten die beschikbaar zijn op uw eigen kantoor. Vaak worden ze geregeld door een officemanager en worden ze als normaal gezien. Wanneer u gebruik wilt maken van een flexkantoor is het wel belangrijk om na te gaan van welke kantoorfaciliteiten u nu gebruik maakt en welke ze aanbieden bij het flexkantoor. Komen ze overheen of missen er nog essentiële zaken?

Receptie

Het begint al als u binnen komt lopen bij een flexibel kantoor. Is er een receptie? Zo ja, is de receptie bemand? Op welke dagen en tijden? Nemen zij ook uw afspraken aan of zorgen ze alleen voor de bemanningen? Waar heeft u behoefte aan? Maak het bespreekbaar.

Beveiliging

De aanwezigheid van beveiliging kan cruciaal zijn voor uw bedrijf tijdens het maken van de beslissing waar u wilt huren. Uw werknemers kunnen werken met gevoelige documenten die niet door iedereen gezien mogen worden. In dat geval is het wellicht gewenst dat u uw werk– of vergaderruimte kunt afsluiten en openen door bijvoorbeeld een speciale druppel. Zo hebben alleen mensen met een druppel toegang tot die ruimtes en dus de gevoelige informatie.

  • Belangrijke kantoorfaciliteiten werkplek

Parkeerplaatsen

Waar uw flexkantoor zich bevindt in Nederland heeft veel invloed op de hoeveelheid beschikbare parkeerplaatsen. Bevindt uw kantoor zich buiten de stad of in een dorp? Dan is er waarschijnlijk geen probleem rondom de beschikbaarheid van parkeerplaatsen. Bevindt uw kantoorpand zich in een (grote) stad? Dan kan het goed zijn dat er niet genoeg beschikbare parkeerplaatsen zijn voor uw personeel. Vaak krijgt u per m² een x aantal parkeerplaatsen. Dat verschilt natuurlijk per locatie. Komt dat aantal niet overeen met de benodigde parkeerplaatsen? Dan is er vaak de mogelijkheid om extra parkeerplaatsen te huren bij uw flexibele kantoor. U kunt altijd contact opnemen met uw contactpersoon om te vragen naar de mogelijkheden.

Moedig gebruik van OV aan

Wat u kunt doen, wanneer er op geen manier extra parkeerplaatsen beschikbaar zijn, is het gebruik van openbaar vervoer aanmoedigen. De meeste kantoren zijn dichtbij een station gevestigd en zo makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is het natuurlijk ook beter voor het milieu om met het openbaar vervoer te reizen.

Schoonmakers

De eerste indruk is de belangrijkste, vandaar dat het belangrijk is dat het pand ten alle tijden schoon is. En dat hebben we te danken aan goede schoonmakers. Heeft uw pand schoonmaakfaciliteiten of moet u die zelf regelen? Het is namelijk wel zo fijn als dat centraal geregeld is.

Op zoek naar een fijne flexplek? Vraag FFFLEX!

Bent u op zoek naar een flexkantoor met alle benodigde kantoorfaciliteiten? De FFFLEX kantoren hebben alles waar u naar op zoek bent. Wilt u graag meer informatie over onze flexibele kantoren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan een FFFLEX ruimte.