SWAP tijdens coronacrisis

Een SWAP-kantoor of SWAP-werkruimte huren bij FFFLEX betekent dat u alleen huurt wanneer en zolang u dat nodig acht. Dat is wel zo makkelijk tijdens de coronacrisis. Niemand weet hoelang de corona-maatregelen, zoals de anderhalve-meter actief blijven. Juist daarom is het voor ondernemers wel zo fijn om alleen te huren wanneer het nodig is. Op deze manier zit u niet aan een lang en duur contract vast, maar juist aan een betaalbaar en flexibel huurcontract.

Wat betekent ‘SWAP’?

Een SWAP-kantoor bij FFFLEX betekent dat iedereen flexibel een werk-, kantoor- en vergaderruimte kan huren. Flexibel betekent: alleen huren wanneer u wilt. Een SWAP-kantoor huren is ideaal voor (kleine) bedrijven en ZZP-ers. De ruimtes kunnen gebruikt worden als werk- en vergaderruimte, maar ook als examenlocatie, workshopruimte en trainingslocatie. Indien gewenst voorzien wij de SWAP-kantoren van apparatuur, zoals telefoons, computer en desktop, vergaderfaciliteiten, maar ook supersnelle WIFI en onbeperkt goede koffie.

  • voordelen swap kantoor tijdens coronacrisis

Voordelen SWAP-kantoor tijdens coronacrisis

Wilt u tijdens de coronacrisis graag een kantoor-, werk- of vergaderruimte huren voor uzelf of voor uw hele team? En is flexibiliteit een vereiste? Dan is het SWAP-kantoor een aanrader. Bekijk de voordelen van een SWAP-kantoor tijdens de coronacrisis.

  • Uw eigen kantoor binnen 24 uur beschikbaar. Al vanaf € 17,- per dag.
  • Uw eigen ruimte, waar alleen u of uw mensen toegang tot hebben.
  • Zakelijke omgeving. Goed om te netwerken en andere zakenmensen te ontmoeten, ook in tijden van crisis.
  • Ruimtes zijn flexibel op te schalen. Door de 1,5 meter economie heeft u misschien een grotere ruimte nodig om uw mensen kwijt te kunnen.
  • Voldoende parkeerplekken voor de deur. Hierdoor hoeft u niet met het openbaar vervoer te reizen, maar veilig met uw eigen auto.
  • Kantoorruimte op maat. We weten niet hoelang de coronacrisis aanhoudt, juist daarom kan het fijn zijn om uw kantoor geheel naar eigen smaak in te richten. Uiteraard is het ook mogelijk om een standaard kantoorruimte van ons te huren.

SWAP-kantoor ná Corona

U kunt een SWAP-kantoor veilig huren tijdens de coronacrisis. U kunt bij FFFLEX de 1,5 meter maatregel volledig nastreven en door de goed bereikbare locaties in Schiphol-Rijk en Barneveld zijn de kantoorpanden makkelijk met de auto te bereiken.

Uiteraard is het mogelijk om uw SWAP-kantoor ook na de coronacrisis aan te houden. U kunt uw huurcontract flexibel opzeggen of uw ruimte opschalen, wanneer en zolang u nodig acht. De voordelen van een SWAP-kantoor bij FFFLEX gelden ook na de coronacrisis, net zoals een bemande receptie, openbaar vervoer in de buurt, supersnelle WIFI en onbeperkt goede koffie en thee.

Flexibel huren bij FFFLEX

Heeft u tijdens de coronacrisis interesse in het huren van een tijdelijke kantoorruimte of vergaderruimte? Of wilt u graag ná de coronacrisis een eigen kantoorruimte huren? FFFLEX staat voor het flexibel verhuren van kantoorruimtes. Heeft u vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding door een van onze panden.