Antwoord op de meest gestelde vragen

Bij een werkruimte of vergaderruimte huren komen een hoop vragen bij u naar boven. Logisch, want het is een hele onderneming. De flexibele kantoorruimte moet onder andere voor iedereen goed bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, en er moeten genoeg parkeerplaatsen zijn. Dit zijn wel vragen waar u zelf ‘eenvoudig’ antwoord op kan vinden. Er zijn alleen nog genoeg vragen waar u nog wel mee rondloopt en daar geven wij hieronder antwoord op.

1. Is er nog een werkruimte of -vergaderruimte beschikbaar?

FFFLEX heeft in zowel Schiphol-Rijk en Barneveld flex kantoren met verschillende werk- en vergaderruimtes. Als u een vraag heeft over het aanbod kunt u altijd mailen. Heeft het iets meer haast? Dan is het slimmer om eventjes te bellen. We staan u dan direct te woord en zo kan er het snelst geschakeld worden.

2. Welke voorzieningen zijn er aanwezig in het kantoorpand?

Ieder type bedrijf heeft behoefte aan andere voorzieningen. Bepaalde bedrijven zijn al tevreden met een goed koffiezetapparaat maar andere willen ook een fitnessruimte en bedrijfsrestaurant. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden. Onder onze voorzieningen valt onder andere een koffiecorner, lunchruimte en concentratieruimtes. Heeft u behoefte aan meer voorzieningen? Vraag naar onze mogelijkheden.

  • Meest gestelde vragen over flexplek

3. Is er beveiliging in het pand aanwezig?

Het beveiligen van uw kantoorruimte is enorm belangrijk. Een enorme hoeveelheid van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak in de kantoorruimte. Het is dus goed om van te voren al bezig te zijn met veiligheid en om uzelf er goed over te laten informeren. Doe dat dus ook vooral. Onze panden zijn beveiligd maar voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen. Onze werknemers weten als geen ander hoe het pand is beveiligd en leggen u dat graag persoonlijk, via de mail of telefonisch uit. Ook kunt u dan meteen dringende vragen stellen en wensen aangeven.

Op zoek naar een fijne flexplek? Vraag FFFLEX!

Heeft u nog andere vragen met betrekking tot het huren van een kantoorruimte of vergaderruimte? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij helpen u graag met al uw vragen. Wij ontvangen u graag in onze FFFLEX kantoren!